Tussen de oren moet alles goed zitten

Als U zich niet goed voelt…. U heeft bijvoorbeeld wat tegenslagen te verwerken op uw werk, de kinderen liggen dwars en uw vrouw stelt vragen waar u helemaal geen antwoorden op heeft. Kortom, het zit allemaal een beetje tegen.
Maar toch wilt u die ene trade gaan doen op de AEX.  ‘Niet doen’, stelt onze mindset coach Victoria Waney stellig. ‘Dat is nu juist geen moment om een winnende trade te starten!
Waarom? U reageert anders dan normaal en uiteindelijk zullen uw beslissingen ook anders uitpakken. Een trader of belegger moet voor 100 procent een goed gemoed hebben. Oftewel geen zorgen aan het hoofd. Alleen dan is de kans groot dat er positieve rendementen uit zullen komen. Hoe belangrijk vindt U uw mindset? Hoe groot acht U het aandeel van uw mindset in op uw succes op de beurs? 20% en de rest komt door goede systemen, strategieën, regels of technologie? Of is mindset de helft van het werk?Structureel succesvolle traders en beleggers zien hun mindset als een grote component voor hun succes. Volg het voorbeeld van professionele traders en ontdek de kracht van een winnende mindset slim gecombineerd met een succesvolle strategie of  passend beleggingssysteem.
Victoria Waney